salg/udlejning af Slushice maskine 1-kar

Slushice maskine 1-kar

Har du også lyst til iskold tag-selv slushice? Der findes ikke noget bedre end at kunne servicere sig selv eller sine gæster med en lækker forfriskende slushice. Gør det muligt ved at leje slushicemaskinen hos os. Maskinen er nem at betjene og alle kan bruge maskinen, når den først er opsat. Slushice maskinen har 1 kar med en kapacitet på 9 liter og det er beregnet til dig, der allerede har udset sig sin ynglings farve eller smag. Maskinen er nem at rengøre efter brug. 

Bestil din slushicemaskine ved at ringe til os eller tryk på send forespørgsel og udfyld formularen med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Bemærk: Maskinen IKKE må ligges ned under transport

Specifikationer
Højde22,00 cm
Bredde44,00 cm
Vægt i kg56,00 kg
Længde221,00 cm
Benyttes ofte i forbindelse med:
Barnedåb
Konfirmation
Bryllup
Firmafester
Fra: 350,00 DKK 

i leje pr. dag

Send forespørgsel

Eller ring på: 20836562

Derfor skal du leje en slushicemaskine! 

Skal du i den kommende fremtid afholde et arrangement, men har svært ved at gennemskue hvad der kunne være en god idé til netop din fest, så tvivl ikke. Slushice-maskinen kan bruges til mange forskellige arrangementer og ses ofte til fødselsdage, hvor børn er inviterede. Vi kender det alle - de fleste børn får lyst til slushice med det samme, de ser det og dette er en god måde at give børnene noget ekstra til arrangementet. Derudover kan slushice også friste de voksne ved at blande spiritus i. Der kan serveres slushice til sommerfester, konfirmationer, fødselsdage - generelt til alle arrangementer hvor både voksne og børn er inviterede. Så ønsker du at give noget ekstra både til voksne og børn til dit arrangement er denne idé værd at overveje.

Dynamic-it leverandør af webshop

Forespørgsel på leje af udstyr

×