salg/udlejning af Slushice maskine 2-kar

Slushice maskine 2-kar

Ved at leje denne slushice maskine giver det dig mulighed for at vælge mellem flere forskellige smage samt farver, da den har 2-kar, og hvert kar har kapacitet til 9 liter. Du kan dermed give dine gæster muligheden for selv at blande deres fortrukne slushice. Ved at leje maskinen kan du have færdig iskold slushice på få timer. Maskinen har et lavt lydniveau og lyden fra maskinen kommer derfor ikke til at forstyrre under festen. 

Bestil din slushicemaskine på tlf: 20836562 eller tryk på send forespørgsel og udfyld formularen med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bemærk: Maskinen IKKE må ligges ned under transport

Specifikationer
Højde80,00 cm
Bredde80,00 cm
Vægt i kg72,00 kg
Længde105,00 cm
Benyttes ofte i forbindelse med:
Barnedåb
Konfirmation
Bryllup
Firmafester
Fra: 450,00 DKK 

i leje pr. dag

Send forespørgsel

Eller ring på: 20836562

Derfor skal du leje en slushicemaskine! 

Skal du i den kommende fremtid afholde et arrangement, men har svært ved at gennemskue hvad der kunne være en god idé til netop din fest, så tvivl ikke. Slushice-maskinen kan bruges til mange forskellige arrangementer og ses ofte til fødselsdage, hvor børn er inviterede. Vi kender det alle - de fleste børn får lyst til slushice med det samme, de ser det og dette er en god måde at give børnene noget ekstra til arrangementet. Derudover kan slushice også friste de voksne ved at blande spiritus i. Der kan serveres slushice til sommerfester, konfirmationer, fødselsdage - generelt til alle arrangementer hvor både voksne og børn er inviterede. Så ønsker du at give noget ekstra både til voksne og børn til dit arrangement er denne idé værd at overveje.

Dynamic-it leverandør af webshop

Forespørgsel på leje af udstyr

×