salg/udlejning af Popcornmaskine

Popcornmaskine

Er du også vild med ny poppede popcorn, som er lige til at tage. Ved at leje denne popcornmaskine kan du servicere dine gæster med friske popcorn, som spreder en dejlig duft. Selve maskinen findes i det gamle klassiske design og grundet maskinens størrelse er den utrolig effektiv. Popcornmaskinen kan rumme 4 oz, som svarer til ca. 75 ltr/t. Den er let at af- og påmontere og det gør det lettere for dig som bruger ved både opsætning og nedtagning.

Bestil din popcornmaskine ved at ringe til os eller tryk på send forespørgsel og udfyld formularen med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Specifikationer
Højde76,00 cm
Bredde42,00 cm
Vægt i kg21,00 kg
Længde56,00 cm
Benyttes ofte i forbindelse med:
Barnedåb
Konfirmation
Firmafester
Fra: 450,00 DKK 

i leje pr. dag

Send forespørgsel

Eller ring på: 20836562

Derfor skal du leje en popcorn maskine!

Har du et arrangement i den nærmeste fremtid, hvor du mangler en anderledes men praktisk aktivitet. Med en popcorn maskine får du mulighed for at samle dine gæster om noget sjovt og anderledes. Det kan være, at du har inviteret en flok kollegaer over til en god film, eller du måske skal holde konfirmation? En popcorn maskine er ikke kun for børn men også for barnlige sjæle. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor denne maskine skal placeres. Den kan nemt blive et samlingspunkt til din fest, så pas på og hold dig til!
 

Dynamic-it leverandør af webshop

Forespørgsel på leje af udstyr

×